Activiteiten - GV Turnlust Pernis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten 2018-2019

15 september 2018   Start Grote Club Actie
De jeugdleden hebben afgelopen week een brief meegekregen met een boekje met loten voor de Grote Club Actie.
We hopen hiermee weer een mooi bedrag bij elkaar te sparen om een mooi nieuw toestel te kunnen bekostigen voor in de nieuwe turnzaal. Weten jullie iets leuks wat je echt mist in onze turnzaal laat het de juf of meester weten.
De boekjes moeten voor 8 november ingeleverd zijn bij de leiding.

1 december 2018 Pietengym
Op deze dag gaan we met de kindjes welke geboren in of na 2011 een hele leuke les Pietengym doen. En wie weet krijgen we nog wel bezoek van pietjes.

5 januari 2019 Springdagen
De jeugdleden kunnen hier tegen een kleine vergoeding springen op vele springtoestellen, klimwand, zwemmen, bowlen en eten. Ze gaan met een bus naar Sommelsdijk samen met leiding en kunnen daar verschillende activiteiten doen. Het is de zaterdag na de kerstvakantie en verdere informatie volgt in oktober.

12 januari 2019 Nieuwjaarsreceptie in de middag
Het bestuur wil op deze middag met alle leden het nieuwe jaar inluiden en terugblikken op het afgelopen jaar. We zullen dit net als afgelopen jaar in de turnzaal doen echter nu dus in de Bonte Koe.

14-19 januari 2019 Vriendjes en Vriendinnetjes dag
In deze week mogen alle leden, met uitzondering van de selectie groep, een vriendje of vriendinnetje meenemen om mee te doen tijdens de lessen.

4/9 februari 2019 Sponsor springen
In deze week gaan alle jeugdleden sponsorspringen, dit zal net als de voorgaande jaren in de les gebeuren (laatste kwartier).

13 maart 2019 Algemene Ledenvergadering

24-25-26 mei 2019 Kamp
We gaan naar CJV Kamp Renesse.

8-14 juli 2019 Kijk mee doe lessen
In deze week mogen in alle jeugd lessen de ouders, grootouders, broertjes en zusjes gezellig meedoen in de les. Voor de selectie groep geld dit alleen op de maandag.

We hopen het seizoen 2018/2019 af te sluiten met een leuke activiteit of demo in de nieuwe zaal.
Nadere informatie hieromtrent volgt t.z.t.. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu