Nieuws - GV Turnlust Pernis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wedstrijd commissie:
Wij zijn opzoek naar 2 of 3 ouders/leden die plaats willen nemen in de wedstrijdcommissie van GV Turnlust. GV Turnlust organiseert de aangewezen Rayon wedstrijden en de onderlinge wedstrijden. De wedstrijdcommissie regelt alle randzaken om een wedstrijd heen. Zij voeren deze taken uit in samenwerking met bestuur en de technisch trainers. De wedstrijdcommissie streeft ernaar om de wedstrijden op een zo goed mogelijke manier te organiseren en evalueert elke wedstrijd voor verbetering in de toekomst.

Enkele taken van de wedstrijdcommissie: (Dit mag door jullie worden aangevuld.)
 Het organiseren van wedstrijden die aangewezen worden door het Rayon. Zoals mensen voor de teltafel, catering, opzetten. Chrono maken, enz.
 Het inplannen van onderlinge wedstrijden en de randzaken hier omheen.
 Wedstrijden op de website en Facebook laten zetten.
 Ouders mailen over alles wat betrekking heeft met de wedstrijden.
 Juryleden mailen of ze voor ons willen jureren.
 Contact onderhouden met derden.

Lijkt het u wel wat om GV Turnlust te ondersteunen bij de wedstrijden en wilt u hier meer over weten. Dan kunt u terecht bij Diana Spruijt. Zij zal ook de commissie ondersteunen tot ze helemaal zelfstandig kunnen werken. U kunt haar mailen op secretariaat.turnlust@hotmail.com of aanspreken in de zaal.
Bonte Koe
Vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 vinden de lessen plaats in de Bonte Koe. Onze nieuwe sporthal in Pernis. Met een nieuwbouwlocatie zijn er altijd punten ter verbetering. Wij zijn hierover in overleg met het Sportbedrijf Rotterdam. Zo is er nog veel onduidelijk omtrent het toegangssysteem. Mochten er vragen of klachten zijn meld het ons, het bestuur of bij de leiding. Onderneem zelf geen stappen. Zoweet het bestuur niet wat er speelt en blijft alles niet op 1 plek. Wij weten dat het soms lang duurt, maar wij zijn er echt achter de schermen mee bezig.

We wensen iedereen een leuk, sportief seizoen!
Kopen voor je Club
Vanaf vandaag is GV Turnlust Pernis aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. Bestuur, activiteitencommissie en leiding hebben dit nu 1 week geprobeerd en al €6,00 voor de vereniging binnen gehaald.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje Noordwijk via Booking ongeveer 15 euro en een complete vakantie zelfs meer dan 80 euro! Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Een bosje bloemen, gereedschap en cadeaus voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen startpagina is bijna alles te koop.

Hoe werkt het?
KLIK naar onze eigen speciale startpagina: GV Turnlust Pernis (https://kopenvoorjeclub.nl/turnlust )SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt en SPAAR tot 8% van elke online aankoop - de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina. Zo eenvoudig is het !! En we sparen voor leuke activiteiten en toestellen binnen de vereniging. Zoals een plankoline, Turnpaddestoel met beugel, trainingen in Hellevoetsluis, enz.

Hoe kun je de actiepagina vinden?
Bewaar de link naar de startpagina op je bureaublad, als favoriet of als opstartpagina van je browser 'Zoek mijn Club' op www.kopenvoorjeclub.nl Via de slimme banner op onze eigen website. Tip: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor Turnlust daarom met iedereen die je kent.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O'Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, Ali Express en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen. Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.

Wie gaat als eerste Kopen voor Turnlust?

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu